مدیر عامل شرکت کشتی سازی شهید محلاتی: حمایت موسسه از تجاری سازی ایده فناورانه و محصولات چهارمین رویداد ملی کارآفرینی دریامحور

نشست هم اندیشی کمیته برگزاری «چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری ها و صنایع خلاق دریامحور» با مدیر عامل موسسه کشتی سازی شهید محلاتی برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر جامعی رئیس رویداد، مهندس فرزام دبیر کمیته اجرایی رویداد، مهندس مظفری مدیر عامل شتاب­دهنده سینونک، مهندس عباسی قائم مقام و  مهندس دارابی مدیر عامل موسسه کشتی سازی شهید محلاتی برگزار شد.

در این نشست دکتر جامعی با معرفی ظرفیت رویداد که در دوره ­های گذشته با محوریت اسباب­ بازی ­های دریای برگزار شده بود، تاکید کرد:

با توجه به نیاز مبرم به استفاده از ظرفیت دریا و همچنین صنایع مختلف دریایی، چهارمین رویداد را با نگاه ملی و با اهداف آموزش، ترویج و توسعه فرهنگ اقتصاد دانش­ بنیان فناوری­ های دریایی، حمایت از طرح­های مساله محور نیاز واقعی حوزه­ های صنایع دریایی و همچنین تجاری­ سازی دستاوردها و محصولات صنایع دریایی برگزار می­ کنیم.

مهندس فرزام دبیر اجرایی رویداد با اشاره به اینکه این رویداد در قالب رویداد رقابت­ پذیر مسئله­ محور بنیاد ملی نخبگان (طرح شهید بابایی) برگزار خواهد شد، افزود: هدف گذاری ما در رویداد در سه جامعه هدف دانش آموزان مستعد با هدف استعدادسنجی و هدایت چندوجهی تحصیلی خلاق محور، دانشجویی با رویکرد تشکیل تیم­ های مسئله ­محور با رویکرد تشکیل اجتماع نخبگانی دانشجویی در حوزه های دریا در کل کشور و در بخش حل نیازهای فناورانه صنایع و حضور شرکت ­های دانش بنیان: رویکرد رفع چالش ­ها، مسائل صنایع و  تجاری سازی در فضایی کاملا واقعی خواهد بود.

مدیرعامل موسسه کشتی ­سازی شهید محلاتی در این نشست ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد ارزشمند گفت:

یکی از رسالت موسسه کشتی سازی شهید محلاتی حمایت از کسب و کارهای دانش­ بنیان می­ باشد.

مهندس دارابی افزود: که در حال حاضر این مجموعه با بهر­گیری از توانمندی­ ها و ظرفیت متخصصین و اساتید محترم دانشگاه به صورت طرح ­های پژوهشی و عملیاتی در حال همکاری می­ باشیم.

مدیرعامل موسسه شهید محلاتی فرمودند که در این رویداد به صورت ویژه از طرح­ ها و ایده­ هایی که در حوزه تخصصی این مجموعه باشد و بتواند مشکلات و نیازمندی­ های این مجموعه را رفع نماید حمایت می­ کنیم و در تجاری ­سازی محصولات با نگاه حمایتی و اجرایی استقبال و حمایت می ­نماییم.