مدیر مرکز رشد زیست فناوری خلیج فارس: حمایت از تیم های برگزیده دانشجویی و هسته های فناور چهارمین رویداد ملی کارآفرینی دریامحور جهت استقرار در مرکز رشد زیست فناوری خلیج فارس

نشست هم اندیشی کمیته برگزاری «چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری ها و صنایع خلاق دریامحور» با مدیر مرکز رشد زیست فناوری خلیج فارس برگزار شد.

این نشست با حضور مهندس فرزام دبیر کمیته اجرایی رویداد، دکتر جاوید اسفندیاری مدیر مرکز رشد زیست فناوری خلیج فارس، سرکار خانم الهام صیدالی کارشناس معاونت تحقیقات مرکز رشد، سرکار خانم نرگس عرب زاده کارشناس مرکز رشد زیست فناوری خلیج فارس، سرکار خانم درسا زمانی و سرکار خانم نرجس خاتون غریبی دبیر و نایب رئیس کانون کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مهندس مظفری مدیر عامل شتاب­دهنده سینونک برگزار شد.

در این نشست مهندس فرزام  با معرفی ظرفیت رویداد که در دوره­ های گذشته با محوریت اسباب­ بازی­ های دریای برگزار شده بود، تاکید کرد:

با توجه به نیاز مبرم به استفاده از ظرفیت دریا و همچنین صنایع مختلف دریایی، چهارمین رویداد را با نگاه ملی و با اهداف آموزش، ترویج و توسعه فرهنگ اقتصاد دانش­ بنیان فناوری ­های دریایی، حمایت از طرح ­های مساله محور نیاز واقعی حوزه­ های صنایع دریایی و همچنین تجاری­ سازی دستاوردها و محصولات صنایع دریایی برگزار می ­کنیم.

دبیر اجرایی رویداد با اشاره به اینکه این رویداد در قالب رویداد رقابت­ پذیر مسئله­ محور بنیاد ملی نخبگان (طرح شهید بابایی) برگزار خواهد شد، افزود: هدف گذاری ما در رویداد در سه جامعه هدف دانش آموزان مستعد با هدف استعدادسنجی و هدایت چندوجهی تحصیلی خلاق محور، دانشجویی با رویکرد تشکیل تیم ­های مسئله ­محور با رویکرد تشکیل اجتماع نخبگانی دانشجویی در حوزه های دریا در کل کشور و در بخش حل نیازهای فناورانه صنایع و حضور شرکت­ های دانش بنیان: رویکرد رفع چالش­ها، مسائل صنایع و  تجاری سازی در فضایی کاملا واقعی خواهد بود.

مدیر مرکز رشد زیست فناوری خلیج فارس در این نشست ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد ارزشمند گفت:

از آنجا که یکی از بازیگران زیست بوم نوآوری و فناوری، مراکز رشد می باشند، این مرکز نیز با توجه به محوریت رویداد در حوزه زیست فناوری حمایت از کسب و کارهای دانش ­بنیان  را جز اولویت خود قرار داده است.

دکتر اسفندیاری افزود: که در حال حاضر این مجموعه با بهر­ه گیری از توانمندی ­ها و ظرفیت متخصصین و اساتید محترم دانشگاه این امکان را جهت تقویت و آموزش تخصصی حوزه کارآفرینی جهت رشد و ارتقاء تیم ها به کار خواهد برد.

مدیرمرکز رشد زیست فناوری خلیج فارس تصریح نمودند که در این رویداد به صورت ویژه از تیم های برگزیده دانشجویی و هسته های فناور جهت استقرار در آن مرکز حمایت به عمل خواهد آمد.