چهارمین رویداد ملی کارآفرینی‌‌‌، نوآوری ها و صنایع خلاق دریامحور اسفند برگزار می شود

به گفته ریٔیس رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری ها و صنایع خلاق دریامحور؛ این رویداد با برگزاری پیش رویداد دانش آموزی و دانشجویی از میانه دی امسال آغاز به کار می کند.

به‌گزارش کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور؛ سعید جامعی در گفت‌وگو با خبرنگار کمیته رسانه این رویداد ملی گفت: چهارمین رویداد ملی دریامحور به موضوعاتی چون «صنایع دریایی»، «انرژی از بعد تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر دریامحور، «فرهنگ، سلامت، ورزش» و «صنایع خلاق دریایی» می‌پردازد.

او ادامه داد: این همایش دارای پیش‌رویداد و ایده‌بازار ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان است و رویداد نیازهای فناورانه و صنایع دریایی کشور با هدف شناسایی مسائل و نیازها برای ارائه راهکارهایی برای حل مسئله برگزار خواهد شد.

رئیس چهارمین رویداد ملی دریامحور افزود: نمایشگاه چالش‌های صنایع دریایی نیز در دل این رویداد جای دارد و برپا خواهد شد.

سعید جامعی گفت: استان بوشهر به‌دلیل دارا بودن بیشترین مرز آبی با خلیج فارس و قدمت دریانوردی و فعالیت‌های وابسته دریا، یکی از بهترین حوزه‌های این بخش اس و برتری رقابتی برای این استان و این گوشه کشور ایران همین دریا است که شناخت نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهدیدها برای استفاده بهتر از این نعمت خدادادی نیاز ضروری است.

رئیس چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور  از علاقمندان خواست تا برای به‌دست آوردن اطلاعات بیشتر به نشانی mbe.pgu.ac.ir مراجعه کنند‌ و یا با دبیرخانه جشنواره با شماره 0773580388 تماس بگیرند.

جامعی گفت: مهلت ثبت‌نام برای شرکت در این رویداد تا ۱۵ دی است.