چهارمین رویداد ملی دریامحور؛ پیش‌رویداد و ایده‌بازار دانش آموزی از ۲۶ دی آغاز می‌شود

به‌گفته دبیر اجرایی «چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور»، پیش‌رویداد و ایده‌بازار دانش‌آموزی در اواخر دی، به‌مدت ۱۰ روز و بر بستر وب و فضای مجازی برگزار می‌شود.

به‌گزارش کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور؛ عبدالرحمان فرزام دبیر اجرایی این رویداد در گفت‌وگو با خبرنگار کمیته رسانه، گفت: با توجه به تفاهم‌نامه و کارگروه مشترک بنیاد نخبگان با آموزش‌وپرورش، ما در نشستی با مسئولان اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان، به معرفی این رویداد ملی پرداختیم و افزون بر این، پوستر و تیزرهای تبلیغاتی نیز در دسترس دانش‌آموزان قرار گرفت.

فرزام ادامه داد: این رویداد در دو بخش است که از ۲۶ دی ماه به‌مدت ۱۰ روز با هدف توانمندسازی، دوره‌های مهارت‌آموزی و تیم‌سازی برگزار می‌شود‌.

فرزام تصریح کرد: ۱۱و ۱۲ بهمن این فرآیند به‌صورت تخصصی و حضوری در قالب ۲۰ تیم ۵ نفری است که در روز آخر رقابت، ۵ تیم به‌صورت برگزیده انتخاب می‌شوند. در پایان مراسم نیز از شرکت‌کنندگان تجلیل می‌شود.

دبیر اجرایی این رویداد اعلام کرد: جشنواره دانشجویی، شرکت دانش‌بنیان و بخش نیازمندی‌های صنایع در تاریخ هفتم، هشتم و نهم ... برگزار می‌شود.

چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور با محورهای، صنایع دریایی، حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر و دریامحور، فرهنگ، سلامت و ورزش و صنایع خلاق دریایی برگزار می‌شود.