نگاه ویژه‌ی رویداد ملی دریامحور به فرهنگ، سلامت و ورزش

نگاه ویژه‌ی رویداد ملی دریامحور به فرهنگ، سلامت و ورزش

به‌گفته دبیر اجرایی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور، از آن‌جا که ظرفیت‌ها و مزیت‌های ویژه‌ای در حوزه فرهنگ، سلامت و ورزش در کشور و به‌ویژه در استان بوشهر وجود دارد، این رویداد ملی به این حوزه نگاه ویژه‌ای دارد.

به‌گزارش کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور، عبدالرحمن فرزام دبیر اجرایی این رویداد در گفت‌وگو با خبرنگار کمیته رسانه این رویداد ملی به ضرورت وجود بخشی با عنوان فرهنگ، سلامت و ورزش در چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۹۷ تا کنون مفهوم صنایع خلاق به ادبیات دانش‌بنیان کشور اضافه شده است‌. صنایع خلاق گستره وسیعی دارد و هرآن چیزی که براساس فعالیت‌های خلاقانه درکشور صورت می‌گیرد مانند صنایع دستی و گردشگری، پوشاک، آموزش، انیمیشن، تولیدات غذا و دیگر صنایع در این دسته قرار می‌گیرند.

او اضافه کرد: در این رویداد، چهار محور اصلی تعریف شده که یکی از جذاب‌ترین آن‌ها محور فرهنگ، سلامت و ورزش است. درواقع این محور زیرمجموعه محور صنایع خلاق قرار می‌گیرد، اما با توجه به ظرفیت‌ها و مزیت‌هایی که در حوزه فرهنگ، سلامت و ورزش در کشور و در استان بوشهر وجود دارد، تصمیم به تعریف محور جداگانه‌ای گرفتیم تا با این کار به‌عنوان تیم اجرایی رویداد، بها و ارزش مضاعفی برای آن قائل شده باشیم و همچنین شرکت کنندگان نیز به آن توجه ویژه‌ای داشنه باشند.

دبیر اجرایی رویداد درباره میزان استفاده از ظرفیت‌ها و مزیت‌های یاد شده در بحث فرهنگ و سلامت نیز گفت: متأسفانه تاکنون در حوزه فرهنگ و سلامت با تمام ظرفیت هایی که وجود دارد، کار و فعالیت قابل ملاحظه‌ای انجام نشده و باید گفت اول راه هستیم.

فرزام ادامه داد: به‌عنوان اولین قدم‌ها می‌توانیم به ترویج و توسعه صنایع فرهنگ‌محور و سلامت‌محور در میان شرکت‌های دانش‌بنیان بپردازیم. بنابراین محور فرهنگ، سلامت و ورزش، نگاه و رویکرد ویژه سازمان‌های برگزارکننده رویداد را دارا است.

او اضافه کرد: شرکت‌کنندگانی که پیرامون این محور به ارائه ایده و حل مسئله بپردازند و در کمیته داوری امتیاز لازم را کسب کنند، بدون‌شک سازمان‌های حامی با آنان قراداد می‌بندند تا در نهایت شاهد افزایش چشمگیر صنایع دریایی سلامت‌محور و فرهنگ‌محور در استان و کشور باشیم.