تمدید مهلت ثبت‌نام شرکت در رویداد ملی دریامحور تا ۲۵ دی

تمدید مهلت ثبت‌نام شرکت در رویداد ملی دریامحور تا ۲۵ دی

به‌گفته دبیر اجرایی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور، زمان ثبت‌نام علاقمندان در بخش‌های دانش‌آموزی و دانشجویی این رویداد تا ۲۵ دی تمدید شده است.

به‌گزارش کمیته رسانه‌ رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور، عبدالرحمن فرزام دبیر اجرایی این رویداد در گفت‌وگو با خبرنگار کمیته رسانه این رویداد ملی گفت: زمان نام‌نویسی برای شرکت در رویداد دانش‌آموزی تا ۲۵ دی تمدید شده است.

فرزام اضافه کرد: دوره دانش‌آموزی این رویداد از ۲۶ دی به‌مدت ۱۰ روز به شکل مجازی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

او ادامه داد: پیش‌رویداد، رویداد اصلی و ایده‌بازار دانش‌آموزی نیز به‌صورت حضوری در ۱۱ و ۱۲ بهمن برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی این رویداد اعلام کرد: ثبت‌نام بخش دانشجویی و شرکت‌های دانش بنیان نیز تا ۲۵ بهمن تمدید شده است.

فرزام اضافه کرد: تیم‌های دانش آموزی در تاریخ ۱۰ بهمن پذیرش می‌شوند و در روزهای ۱۱ و ۱۲ بهمن تیم‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور، با محورهای صنایع دریایی، حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر و دریامحور، فرهنگ، سلامت و ورزش و صنایع خلاق دریایی برگزار می‌شود.