ایده‌بازار دانش‌آموزی ۱۱ و ۱۲ بهمن برگزار می‌شود

ایده‌بازار دانش‌آموزی ۱۱ و ۱۲ بهمن برگزار می‌شود

بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور ۱۱ و ۱۳ بهمن در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار می‌شود.

به‌گزارش کمیته رسانه رویداد؛ بخش ایده‌بازار چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور با همکاری بنیاد نخبگان استان بوشهر، دانشگاه خلیج فارس و دیگر بازیگران زیست‌بوم فناروی و نوآوری در حوزه‌های تخصصی فناوری‌های دریامحور ۱۱ و ۱۲ بهمن برگزار می‌شود.
دبیر اجرایی این رویداد در گفت‌وگو با خبرنگار کمیته رسانه چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق گفت: در بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی ۱۰۰ تن از دانش‌آموزان منتخب و مستعد برتر استان بوشهر از شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، جم، دیلم و گناوه شرکت کرده‌اند. رحمان فرزام اضافه کرد: رویداد دانش‌آموزی در دو بخش مجازی و حضوری برگزار می‌‌شود که از ۲۶ دی به‌مدت ۱۰ روز با هدف توانمندسازی، مهارت‌آموزی و تیم‌سازی به‌صورت مجازی برگزار شده و در روزهای دهم و یازدهم بهمن نیز به‌صورت حضوری برگزار می‌شود. دبیر اجرایی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور افزود: در این دروه از مدرسان متخصص حوزه کارآفرینی برای آموزش‌های لازم و تخصصی به دانش‌آموزان بهره بره شده که مهمترین دوره‌های تخصصی این رویداد شامل آموزش تیم‌سازی و کار گروهی، مالکیت فکری، بوم کسب‌وکار، ایجاد مدل کسب‌وکار، آشنایی با اکوسیستم نوآوری و فناوری، مهارت‌های نرم و اصول و فنون بازاریابی است. فرزام اعلام کرد: ۱۱و ۱۲ بهمن این فرآیند به‌صورت تخصصی و حضوری در قالب ۲۰ تیم ۵ نفری برگزار می‌شود که در روز آخر رقابت، ۵ تیم به‌عنوان برگزیده انتخاب می‌شوند.
دبیر اجرایی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور خبر داد که در پایان این ایده‌بازار در کنار تجلیل از شرکت‌کنندگان، جوایز نقدی و نفیسی هم به برگزیدگان داده می‌شود. رحمن فرزام از برنامه‌ریزی دوره پیشرفته و برنامه تکمیلی در راستای برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان برای دانش‌آموزان با هدف پذیرش ایده در مراکز رشد پس از دوره به‌صورت ویژه خبرداد.
بخش ایده‌بازار دانشجویی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور نیز در دهه اول اسفند ماه برگزار خواهد شد.