ایده‌بازار دانش‌آموزی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی دریامحور آغاز به‌کار کرد

ایده‌بازار دانش‌آموزی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی دریامحور آغاز به‌کار کرد

بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور با همکاری دانشگاه خلیج فارس و بنیاد نخبگان و چندین دستگاه دیگر امروز و فردا در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه خلیج فارس برگزار می‌شود.

رئیس این رویداد در گفت‌و‌گو با خبرنگار کمیته رسانه چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور گفت: از دیروز دانش‌آموزان منتخب و مستعد برتر استان بوشهر از شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، جم، دیلم و گناوه در شهر بوشهر پذیرش شده‌اند و امروز در دانشگاه خلیج فارس در بخش ایده‌بازار شرکت کردند.

سعید جامعی تصریح کرد: این رویداد با هدف توانمندسازی، مهارت‌آموزی و تیم‌سازی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی شده است.

رئیس رویداد اعلام کرد: فردا با ارزیابی داوران ۵ تیم برگزیده معرفی می‌شوند.

بخش ایده‌بازار دانشجویی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور نیز در دهه اول اسفند ماه برگزار می‌شود.به گزارش کمیته رسانه رویداد؛ بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی به‌صورت حضوری ۱۱ و ۱۲ بهمن در قالب ۲۰ تیم ۵ نفره برگزار می‌شود.

رئیس رویداد اعلام کرد: فردا با ارزیابی داوران ۵ تیم برگزیده معرفی می‌شوند.