ضرورت آموزش روش‌های کارآفرینی به دانش‌آموزان

ضرورت آموزش روش‌های کارآفرینی به دانش‌آموزان

به‌گفته دبیر اجرایی رویداد ایده‌بازار دانش‌آموزی، شرکت‌کنندگان در این رویداد از ده روز گذشته تا به امروز هرآن‌چه که برای کارآفرینی به آن نیاز داشته‌اند را آموخته‌اند.

به گزارش خبرنگار کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور؛ عبدالرحمن فرزام دبیر اجرایی این رویداد، صبح سه‌شنبه، ۱۱ بهمن در سخنرانی در جمع دانش‌آموزان شرکت‌کننده در بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی گفت: هدف ما توسعه توانمندسازی، مهارت‌افزایی دانش‌آموزان مستعد و ترویج خلاقیت، نوآوری و کار تیمی است.

او با اشاره به حضور مفاخر علمی استان در جایگته‌های بالای علمی و پژوهشی در کشور و دنیا، افزود:  الگوسازی، انگیزه‌بخشی و همچنین الگو گرفتن از نخبه‌های استان راهی برای هدایت تحصیلی دانشمندان آینده است.

فرزام با اشاره به این‌که بخش ایده‌بازار دو روزه است، اضافه کرد: در این دو روز دانش‌آموزان از استادان برتر استان در حوزه‌های صنایع خلاق، زیست‌دریایی و زیست‌پزشکی دریامحور بهره‌مند می‌شوند.

او اضافه کرد: به مدت ده روز دانش‌آموزان به‌صورت مجازی آموزش دیده‌اند و در روزهای ۱۱ و ۱۲ بهمن فرآیند اجرایی رویداد به‌صورت حضوری و در قالب برگزاری کارگاه، بازدید و داوری ایده‌ها خواهد بود. همچنین؛ از برگزیدگان در بعداز ظهر چهارشنبه تجلیل می‌شود.

دبیر اجرایی رویداد گفت: معرفی برگزیدگان پایان راه نیست و دانشگاه خلیج فارس و بنیاد نخبگان از ایده‌های برتر حمایت مادی و معنوی می‌کند.