ایده‌های دانش‌آموزی؛ از خوراک دام و پرنده تا کمک به صیادان

ایده‌های دانش‌آموزی؛ از خوراک دام و پرنده تا کمک به صیادان

خبرنگاران ایده‌بازار دانش‌آموزی چهارمین رویداد ملی کارفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور با دانش‌آموزان شرکت‌کننده گفت‌وگو کردند که طرح‌های جالب و خلاقانه‌ای داشتند.

به‌گزارش خبرنگاران کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریا محور، در میان ایده‌های دانش‌آموزان، کمک به محیط زیست و هم‌نوعان دیده می‌شود که می‌تواند سنگ‌بنای نوآوری‌ها و اختراعات ارزنده‌ای برای حال و آینده باشد.

خبرنگار کمیته رسانه رویداد ملی دریامحور با حضور در میان شرکت‌کنندگان و گفت‌وگو با آن‌ها از ایده‌های شرکت‌کنندگان خبر‌ داد.

گروه آینده‌نگران از مدرسه حضرت رقیه(س) شهرستان جم، ایده‌ای با عنوان «جایگزینی خوراک دام و طیور با گونه‌های مختلف جلبک‌های آب شیرین» را به ایده‌بازار آورده است.

سرگروه آینده‌نگران به خبرنگار ما گفت: امروزه بیشتر مواد شیمیایی صرف خوراک دام و طیور می‌شود؛ همچنین خوراک دام و طیور برای دام‌ها ممکن است ضرر داشته باشد و دلیل گران شدن محصولات دام و طیور نیز استفاده از همین کود‌های شیمیایی است.

این دانش‌آموز ادامه داد: ما با استفاده از گونه‌های مختلف جلبک‌های آب‌شیرین و پرورش آن‌ها در استخر می‌توانیم به‌صورت خشک، پودرشده و یا به‌شکل قرص، آن‌ها را به‌دست جامعه هدف برسانیم و می‌توانیم به این جامعه کمک کنیم تا خوراک سالم مصرف کنند.

این گروه دانش‌آموزی معتقدند که با استفاده از این خوراک می‌توان به محیط زیست نیز کمک کرد و درواقع این طرح به دامداران برای خوراک دام‌ها کمک می‌کند تا در کنار پرورش دام‌هایشان، در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز گونه‌های مختلف جلبک‌ها را پرورش داد.

آنان می‌گویند که این یک طرح ساده است که افزون بر کمک به دامداران، می‌توان برای طرح بیوتکنولوژی کشاورزی نیز مؤثر واقع شود.

گروه نواندیشان از مدرسه نمونه حضرت زینب(س) از شهر سعدآباد نیز با ایده طراحی پهپاد در این رویداد شرکت کردند.

سرگروه نواندینشان درباره ایده خود به خبرنگار ما گفت: ما ایده‌ی ساخت یک پهپاد را داده‌ایم که درون آن سنسوری قرار دارد، مصرف باتری آن خیلی کم و مدت زمان پرواز آن نیز افزایش یافته است. همچنین درون آن آنتن، فرستنده و گیرنده قرار دارد که برای راه‌های دور استفاده می‌شود.

او ادامه داد: کارآیی آن به این صورت است که  وقتی یک کشتی، نشتی دارد و آلودگی ایجاد می‌کند، یا زمانی که گونه‌های غیربومی وارد شناور می‌شوند، پهپاد به متصدی خبر می‌رساند.

سرگروه نواندیشان گفت: اگر بتوانیم در این رویداد مقام برتر را کسب کنیم می‌توانیم با حمایت نهادها با این ایده به صیادان کمک کنیم.