بازدید علمی، فرهنگی و تفریحی دانش‌آموزان از موزه تاریخ پزشکی بوشهر

بازدید علمی، فرهنگی و تفریحی دانش‌آموزان از موزه تاریخ پزشکی بوشهر

دانش‌آموزان شرکت‌کننده در بخش ایده‌بازار چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور، بعدازظهر سه‌شنبه ۱۱ بهمن از موزه تاریخ پزشکی بوشهر بازدید کردند.

به‌گزارش کمیته رسانه چهارمین رویداد ملی، کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور؛ موزه تاریخ پزشکی تلفیقی از فرهنگ، ادب استان بوشهر در حوزه تجارت دریایی، زیست فناوری، معماری و صنایع خلاق است.

این موزه که با همت پروفسور ایرج نبی‌پور از دانشمندان به‌نام استان بوشهر ساخته شده، تنها موزه رایگان در عمارت دهدشتی در بافت تاریخی بوشهر است و در آن ابزار، اسناد و عکس‌های پزشکی قدیمی به نمایش درآمده است.

با توجه به این‌که شرکت‌کنندگان در این رویداد  ایده‌هایی در حوزه زیست‌فناوری، زیست‌پزشکی و صنایع خلاق دریایی ارائه کرده‌اند و این موزه تمامی این شاخه‌ها را دربرمی‌گیرد، برای شرکت.کنندگان بازدیدی هدفمند با هدف آشنایی و ارتباط هر‌چه بهتر و بیشتر با پیشینه کهن‌دیار بوشهر به‌شمار می‌آید.

دانش‌آموزان شرکت‌کننده از سراسر استان بوشهر روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۱ و ۱۲ بهمن به‌صورت حضوری در بخش ایده‌بازار چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور شرکت کردند.