آموزش اصول و فنون مذاکره تا تکمیل بوم کسب‌وکار

آموزش اصول و فنون مذاکره تا تکمیل بوم کسب‌وکار

دومین و آخرین روز از بخش ایده‌بازار چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور صبح سه‌شنبه ۱۲ بهمن در حال برگزاری است که قرار است دو کارگاه در آن برگزار شود.

به‌گزارش کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریا محور؛ بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور با دو کارگاه در روز دوم دانش‌آموزان را برای ارائه و ارزیابی ایده‌ها برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی این رویداد در گفت‌وگو با  خبرنگار کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور، گفت: کارگاه اصول و فنون مذاکره و نحوه ارائه، یکی از کارگاه‌های مهم این رویداد است که در آن اصول ارتباط با مشتری و سرمایه‌گذار، مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های ارائه ایده به دانش‌آموزان شرکت‌کننده آموزش داده می‌شود.

عبدالرحمن فرزام افزود: شیوه ارائه در فرآیند داوری مؤثر است و شیوه ارائه و ارتباطیِ بهتر، نمره بالاتری خواهد داشت.

فرزام اضافه کرد: بعدازظهر چهارشنبه داوری ایده‌ها را تیم داوران انجام می‌دهند و داوران ترکیبی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، نمایندگان صنایع و سرمایه‌گذاران هستند.

دبیر اجرایی این رویداد اعلام کرد: آیین پایانی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور ساعت ۱۶ چهارشنبه برگزار می‌شود.