شماری از طرح‌های دانش آموزان قابلیت سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی دارند

شماری از طرح‌های دانش آموزان قابلیت سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی دارند

دبیر علمی چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور درباره بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی گفت: گروه‌های شرکت‌کننده به لحاظ محتوایی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و می‌توان روی شماری از طرح‌ها سرمایه‌گذاری کرد.

به‌گزارش کمیته رسانه چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور؛ دبیر علمی این رویداد در گفت‌وگو با خبرنگار کمیته رسانه گفت: در زمان برگزاری رویداد برنامه‌های متنوع علمی برای آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ارائه ایده‌ها برگزار شده است و آنان با آمادگی کامل به ارائه ایده‌های خود می‌پردازند.

احمدرضا کهنسال با اشاره به ضرورت برگزاری ایده‌بازار دانش‌آموزی افزود: برگزاری این‌گونه رویدادها به دانش‌آموزان در ایده‌پردازی، ایده‌پروری و ایده‌سازی کمک می‌کند و آنان با شرکت کردن در کارگاه‌های متنوع و متعدد علمی که در رویداد برگزار می‌شود، توانایی لازم برای به‌کارگیری ایده‌ها و تجاری‌سازی آن‌ها را کسب می‌کنند.

او اضافه کرد: برخی از طرح‌های راه‌یافته در ایده‌بازار دانش‌آموزی به‌ویژه ایده‌هایی که در ارتباط با داروهای گیاهی مطرح شده‌اند، قابل سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی هستند‌.

او عنوان داشت: در این بخش از رویداد ۲۰ ایده برای ارائه به داوران پذیرفته شده است که ۵ ایده از میان آن‌ها به‌عنوان ایده‌های برتر از سوی داوران رویداد انتخاب می‌شوند.

کهنسال تأکید کرد: ایده‌های برتر رها نخواهند شد و زیر چتر حمایت معنوی حامیان رویداد قرار خواهند گرفت