ارائه ایده‌های گروه‌های شرکت کننده در رویداد ایده‌بازار

ارائه ایده‌های گروه‌های شرکت کننده در رویداد ایده‌بازار

گروه‌های شرکت‌کننده در بخش ایده‌بازار چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور، ایده‌های خود را ارائه کردند.

به‌گزارش کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور؛ دانش‌‌آموزان شرکت‌کننده در بخش ایده‌بازار رویداد، از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۱۲ بهمن، ایده‌های خود را پس از ویرایش و تقویت برای داوران توضیح دادند.

آزاده میروکیلی یکی از داوران بخش ایده‌بازار این رویداد به خبرنگار کمیته رسانه رویداد ملی کارافرینی، نو‌آوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور گفت: داوری این بخش ایده‌بازار این رویداد را یک گروه ۶ نفری از استادان و متخصصان بخش‌های علمی رویداد انجام دادند.

این داور اضافه کرد: از هر گروه منتخب، یک نماینده به‌مدت ۳ دقیقه به معرفی ایده خود می‌پردازد و سپس به مدت ۲ دقیقه باید پاسخگوی پرسش‌های داوران باشند.

میروکیلی افزود: تیم داوران ایده‌ها را با پارامتر‌هایی چون طرح مسئله، تناسب راه‌حل، شفاف بودن ارزش پیشنهادی، شناسایی مشتریان، اعتبارسنجی مدل کسب درآمدی، ارائه حرفه‌ای، تمایز با رقببان و ساختار هزینه می‌‌سنجند.

داور این رویداد گفت: ایده‌های خوبی از نظر علمی ارائه شده که بیشتر آن‌ها در حوزه‌های زیست‌پزشکی، زیست‌فناوری دریا و صنایع خلاق دریامحور است.