ضرورت ایجاد پل میان آموزش‌وپروش و دانشگاه های استان بوشهر

ضرورت ایجاد پل میان آموزش‌وپروش و دانشگاه های استان بوشهر

رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: اگر ارتباط میان آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌های استان به‌خوبی شکل بگیرد مفهوم نخبگی و نخبه‌پروری روشن می‌شود و آن‌گاه می‌دانیم چه استعدادهایی هست که به دلایل گوناگون به‌خوبی مورد توجه قرار نگرفته‌اند.

به‌گزارش کمیته رسانه چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور؛ رئیس دانشگاه خلیج فارس در آیین پایانی بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی این رویداد گفت: بخشی از موضوع خلاقیت و نوآوری ذاتی بخش دیگر فضا و شرایط محیطی است که باید فراهم شود که این رویداد برای فراهم کردن این فضا تلاش بسیازی کرد و از دست‌اندرکاران آن قدردانی می‌کنم.

محمد مدرسی افزود: درهای دانشگاه خلیج فارس برای همه پژوهشگران و کارآفرینان باز است و می‌توانند از بسترهای پژوهشی این دانشگاه مادر استان بهره ببرند.

او اضافه کرد: همه گروه‌ها تلاش خود را کردند و  فارغ از هر رتبه‌ای که در این رویداد به‌دست آوردید باید بدانید که شما یک کارآفرین هستید که پیوسته درحال پیشرفت است.

رئیس دانشگاه خلیج‌فارس گفت: دو راه برای بروز استعدادها وجود دارد، یکی وجود محدودیت و نیاز ست و بدانید که تا نیازی وجود نداشته باشد نوآوری و خلاقیتی نیز شکل  نمی‌گیرد.

مدرسی ادامه داد: کاری بدون نیاز را انجام ندهید و تلاش کنید تا خلاقت و ایده خود را برای رفع نیازها به‌کار گیرید تا گرهی را باز کرده باشید.

او اضافه کرد: دومین راه بروز استعداد، بازدید است که باید از مدیران مدرسه‌ها خواست که دانش‌آموزان علاقه‌مند را به جاهایی که بتوانند نیازمندی‌ها را درک کنند و بشناسند.

مدرسی تأکید کرد: امروز در میان ایده‌ها دیدیم که دانش‌آموزانی بودند که به‌دنبال حل مشکلات بودند و امیداریم در آینده گره‌های بزرگی را باز کنند.