تغییر زمان برگزاری ایده‌بازار دانشجویی چهارمین رویداد ملی دریامحور

تغییر زمان برگزاری ایده‌بازار دانشجویی چهارمین رویداد ملی دریامحور

رئیس رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور گفت: برگزاری ایده‌بازار دانشجویی این رویداد در نیمه دوم 1402 برگزار می‌شود.

به‌گزارش خبرنگار کمیته رسانه رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور؛ رئیس این رویداد ملی در گفت‌وگو با خبرنگار رویداد گفت: به‌علت هم‌زمانی برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و برگزاری رویدادی دیگر با موضوع دریا در کشور، زمان برگزاری ایده‌بازار دانشجویی تغییر کرد.

سعید جامعی اعلام کرد: ایده‌بازار دانشجویی در نیمه دوم 1402 همراه با برپایی نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان در بوشهر برگزار می‌شود.

رئیس رویداد ملی دریامحور اضافه کرد: دوره‌های مجازی در حوزه کسب‌وکار ایده‌بازار دانشجویی از یک هفته پیش‌از برگزاری حضوری، آغاز می‌شود.

چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری و صنایع خلاق دریامحور، با محورهای صنایع دریایی، حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر و دریامحور، فرهنگ، سلامت و ورزش و صنایع خلاق دریایی برگزار می‌شود.