دانش‌آموزان ایرانی در همه آوردگاه‌های علمی جهان دست پُر هستند

دانش‌آموزان ایرانی در همه آوردگاه‌های علمی جهان دست پُر هستند

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بوشهر گفت: دانش‌اموزان ایرانی در تمامی المپیادهای علمی جهانی با هوش و با انگیزه شرکت می‌کنند و همواره نیز با دست پُر بازمی‌گردند.

به‌گزارش کمیته رسانه چهارمین رویداد ملی کارآفرینی، نوآوری‌ها و صنایع خلاق دریامحور؛ مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بوشهر در آیین پایانی بخش ایده‌بازار دانش‌آموزی در سالن دانشکده نفت‌وگاز دانشگاه خلیج‌فارس در سخنانی با تبریک آغاز دهه فجر گفت: رسالت آموزش‌وپرورش انسان‌سازی است و مدارس کارخانه انسان‌سازی هستند.

علی موحدی افزود: دیگر رسالت آموزش‌وپرورش افزایش سرمایه اجتماعی جمهورس اسلامی است.

او اضافه کرد: امروز فرزندان ایران اسلامی با تمام محدویت‌ها و تحریم‌ها در المپیادها و مسابقات جهانی شرکت می‌کنند و در رقابت با چهره‌های علمی دنیا با سربلندی و دست پُر برمی‌گردند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بوشهر گفت: گرچه به‌دلیل کرونا و تعطیلی مدارس یک گسست علمی در کشور ایجاد شد، اما با داشتن استعدادهای برتر ایرانی باید این کسست را جبران کنیم.